woensdag 1 januari 2014

Goede voornemens??

Lieve lezers,
Als eerste wens ik jullie allemaal een gezond, gelukkig en creatief nieuw jaar toe!
Ik heb vannacht al mijn vingers behouden en dus kan ik vrolijk verder met knutselen, haken,bloggen en diy-en dit jaar!

Dit is mijn laatste haakwerkje van 2013 ;)


Ik postte mijn zerodays project lijst vorige week al op mijn blog en zou er aan beginnen vanaf vandaag! Eigenlijk is het gewoon een soort van lijst met goede voornemens voor 2014, 2015 en 2016 in een ;) scheelt voor de komende twee jaar in elk geval veel hersenkraaksels.

Terwijl ik dit schrijf ligt 4/5e van mijn gezin nog te slapen. Helaas had ik uitslapen niet op mijn lijst gezet dus pech voor mij ;) ik lag er om 2.30 in en was gewoon weer om 6.30 klaar wakker!
Afijn goede voornemens tja..zo heerlijk cliche maar toch heb ik er 101 voor de komende tijd.

Ik heb inmiddels een spaarpot gekocht, mijn spaardoel vaststellen vond ik lastiger: wat te doen met 252,50? Suggesties zijn welkom!

Daarnaast kan ik heel voorzichtig vertellen dat ik niet meer rook, ik was eigenlijk al (een soort van) gestopt maar als ik dan weer ergens mee kon roken dan deed ik dat.
Inmiddels is de laatste zes dagen geleden en t kostte me zowaar geen moeite!

Dan het volgende project, een enorme uitdaging, 15 kilo afvallen. Naast die 15 moeten er nog heel wat af en dus zijn in dit geval halve maatregelen geen optie. Ik heb inmiddels 1 afspraak staan en ga morgen, 2 januari, bellen voor de tweede afspraak. Als ik er zelf aan toe ben zal ik hierover wat meer info geven, de strijd die ik op dit moment met mezelf voer is behoorlijk ingewikkeld.

Omdat lief vakantie heeft ben ik lekker opgeschoten met computer opruimen, mijn bureaublad heeft weer een achtergrond foto in plaats van 61 plaatjes en mapjes.
Ik heb de bestanden van mijn werk allemaal overgezet en moet ze nog even branden op dvds en dan kunnen ze weer in t archief aangezien ik de kopieeen vijf jaar bewaar.
Ik heb de kleuren voor mijn logo uitgezocht en een logo ontworpen en de eerste beginselen van de website (waar ik al eerder mee begonnen was) zijn langzaam aan zichtbaar.
Nu nog even iemand vinden die helpt met de teksten, foto's uitzoeken voor mijn portfolio en vervolgens visitekaartjes laten drukken! Ben zelf onwijs blij dat het eindelijk een beetje opschiet en dat ik er tevreden mee kan zijn.

Kortom er wordt achter de schermen keihard gewerkt aan de zerodayslijst!

Intussen...
Worden morgen de bolletjes stylecraft bezorgd die ik besteld had bij echtstudio dus kan ik 3 jan beginnen met het haken van de deken voor de chrochet along 2014
Daarnaast is er een giveaway in de maak...stay tuned!!

Ondertussen slaapt alles hier nog steeds! Ik pak er een boek bij en kruip zo nog wat verder onder mijn dekbed en bedenk me net dat ik de traditionele oliebollen als ontbijt vooral lekker oversla dit jaar! Op naar een bruine boterham met light smeerkaas en komkommer!

Wat ben ik toch rijk gezegend, de gedachte aan de slaperige koppies van de kids aan een oliebollen ontbijt en hun stoere vuurwerkverhalen brengen nu al een glimlach op mijn gezicht!
Laat 2014 maar beginnen! Ik heb er zin in...8 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je ook mee gaat doen aan het haakproject..hopelijk heb ik morgen ook mijn bollen in huis...
  Het afvallen gaat je ook vast lukken..hier is mijn doel nu naar de 70 kilo..ben vorig jaar al 6'5 afgevallen...en sta nu p 77.8
  Heerlijk een opgeruimde computer..je bent goed bezig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaat je lukken!! je bent in elk geval al een heel eind gekomen succes xxx

   Verwijderen
 2. Goed bezig! Gestopt met roken en nu het volgende project, afvallen.
  Ik ben zelf 2 jaar geleden gestopt met roken en heb het geen seconde gemist.
  Ik ga ook mee haken aan de deken, heb er zin in...
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wow goed zeg!! ik rookte niet eens zo heel veel, maar toch, t idee begon me zo onwijs tegen te staan...ben benieuwd naar de kleurtjes van je deken!

   Verwijderen
 3. Hey!! Goed bezig hoor!! Vooral dat stoppen met roken!!!! Manlief en ik hebben een todo en wishlist gemaakt, geïnspireerd door jouw zerodays project! Goed hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Top! Hopelijk kan je de to do list snel afwerken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed bezig!!! En wat ben je toch maf, in je uppie beneden gaan zitten terwijl de rest slaapt! Ik was nog niet aanwezig hoor op dat tijdstip! X

  BeantwoordenVerwijderen