zaterdag 5 april 2014

Trots, happyness and graditude!

Oooooo ik wilde hier zooooo graag over bloggen...en heb toch zeker al een halve dag gewacht! Want vanmorgen heb ik een soort van magische grens overschreden met mijn gewicht!!! En wooowooo ik ben echt onwijs happy!!!!
Met trots mag ik na drie maanden een dikke streep zetten door een van de punten op zerodayslist! Ik ben...(drummroll please) maar liefst 15,9 kilo afgevallen in de afgelopen drie maanden!!
Dus deed ik vanmorgen een vreugde dansje door de badkamer (gelukkig is die niet zo groot, want mijn dansmoves zijn niet om over naar huis te schrijven) en voel me de hele dag al blijblij!

Het is natuurlijk superfijn om dat extra gewicht niet meer mee te hoeven dragen, maar het is nog veeel fijner een gewoon eetpatroon te hebben, meer te bewegen en te sporten zonder pijn. Helaas is dat laatste in mijn geval niet mogelijk, dus moet ik af en toe bikkelen en kan ik mijn favo sporten (hardlopen, judo, tennis) op mijn buik schrijven.
De komende drie maanden ga ik verschillende sporten uitproberen om te zien wat ik wel kan en dan ook leuk vindt, tenslotte kan ik altijd nog gaan zwemmen als ik 100 ben, of als de hms in de loop van de jaren erger wordt.
Tot zo lang geniet ik in elk geval van stiekeme rondedansjes in de badkamer!! En van een dankbaar hart, omdat mijn lieve vriendinnen altijd bereid zijn me af te leiden en te steunen waar ze kunnen!
Dus ik plof nu op de bank, ga mijn zegeningen tellen en lekker gloeien van trots! Op naar de volgende 15.....ik hou jullie op de hoogte!

Bovenstaand plaatje maakte ik in het kader van color your life! 
Ziet er een stukje vrolijker uit op het bord van de kindjes en simpel te maken van een boterhammetje en een uitsteek vormpje! 

6 opmerkingen: