zaterdag 18 januari 2014

Krijg de pokken??!

Het is zeven uur, twee kleine kindjes liggen met hun koude voetjes tegen mijn benen aan, samen in het grote bed rustig wakker worden, heerlijk is dat! Lief is er al uit, moet openen bij de kerk en dus al om half acht aanwezig zijn.
Hij komt nog even een knuffel brengen, hop licht aan! Nog steeds zit hier van de bevalling van onze tweeling een 60 watt lamp in, dus geloof me, zodra het licht aan gaat ben je WAKKER!!
Ik kijk mijn kleine mannetje aan, goedemorgen mam zegt hij!
Goedemorgen kleine schat? Heee wat heb jij daar?? Mmm nog een...nog een, neeee dit is geen toeval meer!! Het zal toch niet?? Snel tel ik de vlekjes in zijn gezicht en het zijn er negen.
De kleine schat kijkt me raar aan! Mama wat heb jij?
Eh...het gaat er om wat jij hebt schat! Laat je buik je rug en je nek eens zien?? Pfieeeuw NIETS!
Ow wacht een in zijn hals en een op zijn enkel! ...loooos alarm?!
Ik hoop het maar want hij heeft toch echt al waterpokken gehad...voorlopig houden we het maar op een overactieve mug! En in tussentijd stoppen we hem in quarantaine :)
....wordt vervolgd....

Fijne dag allemaal

4 opmerkingen:

 1. Hmmm mijn jongste moet nog. Als ze het echt zijn mag er dan niet even geknuffeld worden? Enne beterschap voor als ze het zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oef schrikken, hopelijk loos alarm ;-)
  wat heerlijk wakker worden zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien een andere vlekjes ziekte?? gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien wat anders maar je kan wel vaker dan 1 keer de waterpokken krijgen. Mijn dochter heeft het 2 keer gehad en ik zelf ook, 1 keer ronde mijn 4 jaar en toen nog eens toen ik 21 was. Dus houd het goed in de gaten.

  BeantwoordenVerwijderen