zaterdag 8 juni 2013

Ik geef het op...

Stel je heb vier kids de hele dag bezig gehouden, de hele dag van hot naar her gerend, piraatje gespeeld, kids om half acht in bed gelegd, daarna afgewassen, tuin opgeruimd, stof gezogen en speelgoed opgeruimd en je denkt nu eens een theemuts in elkaar te gaan zetten.
Dan gebeurd er dit: spoel leeg, vervangen, draad blijft vastzitten in spoelhuisje, vervolgens heb je na een half uur garen trekken je naaimachine weer aan de praat leg je onnadenkend twee verkeerde stofkanten tegen elkaar aan en stik je alles vast. Dan blijkt je tornmesje spoorloos verdwenen te zijn.
Vervolgens begin je met de binnenzijde van je project. Laat je een speld zitten waarop je naaimachine naald afknapt en niet een keer, nee hoor, de nieuwe die je er in hebt gedaan ook gelijk na drie steken...
Conclusie...zucht ik zit nu met de iPad op de bank mijn oogst binnen te halen bij Hayday, zit met mijn pa in India dom te zeuren en flauwe berichtjes in te spreken via whatsapp en heb besloten me er vandaag maar niet meer aan te wagen...stekker eruit en eh...boek van de plank trekken

Xxx ziva

2 opmerkingen:

  1. O o, wat een avond. Komt het nog goed met je theemuts? Enne het is gelukt hoor... Ik ben je tweede volger!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het gaat goedkomen hoor! Nieuwe dag nieuwe kansen :) en tornmesjes verkopen ze gewoon bij de super..dus alles uitgehaald en op voor de herkansing! Gezellig dat je me komt volgen:)

    BeantwoordenVerwijderen